+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Noi clienți in portofoliul Bit Soft in toamna 2015

23 Octombrie 2015Noutăți 0 Comentarii
Noi clienți in portofoliul Bit Soft in toamna 2015

Toamna se numara noile proprietati care folosesc solutiile Bit Soft, printre acestia se numara Lotus Therm SPA & Luxury Resort si Teleferic Grand Hotel

 •  Teleferic Grand Hotel - a optat pentru Fidelio Suite 8, Breeze si Materials Control (http://www.telefericgrandhotel.ro)

  O locatie plina de istorie,  "Telefericul" a fost până în anul 1992 hotelul preferat al turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului aristocratic, amplasat la baza unei pârtii de ski.

  Vechea clădire a fost readusă la viaţă, în urma unor transformări radicale şi adaptări pentru secolul 21. S-a născut Teleferic Grand Hotel dornic să încânte din nou turiştii.

  Echipa care a readus la viaţă acest hotel minunat are o misiune ambiţioasă: să ofere o atmosferă specială unor turiști speciali. Este visul echipei, să ofere vacanţe de excepţie, la munte, în mijlocul naturii minunate din Poiana Braşov, într-un hotel confortabil, cu delicii culinare fine, cu un SPA rafinat şi multe alte surprize plăcute.

 • Lotus Therm SPA & Luxury Resort – a optat pentru Opera, Micros, Materials Control si Magic Spa (http://www.lotustherm.ro)
  O investitie de 30 de milioane de euro in Baile Felix a facut posibila aparitia unicului complex termal de 5 stele din România.

  Aqua park-ul din incinta hotelului  - Felixarium este un loc unic: piscine pentru adulţi şi pentru copii. Peşteri cu izvoare termale. Cascade. Perdele de apă. Plante luxuriante. Locuri de relaxare, terenuri de sport. Spaţii de joacă. Toate acoperite de o cupola retractabila.

  Locatia a primit deja premiul de excelenta acordat de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului

 

back to top

0 Comentarii

Nu există comentarii

Lasă-ne un comentariu

Vrei sa ne impărtășești părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos!Trimite

ultimul studiu de caz

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial ...

Citește mai mult