x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Povestea noastră începe în 1994 când am facut primul pas înspre dezvoltarea de soluții IT pentru hoteluri.

Pe lângă soluțiile software, am creat un întreg proces pentru client, cu asistență dedicată 24/7.

Bit Soft e o poveste de succes 100% românească, lider de piață, cu aspirații mari și în afara granițelor.

Compania e prezentă acum și în Ungaria și Bulgaria, cu planuri de expansiune continuă.

Suntem o echipă unită și creativă, formată din profesioniști în livrarea de soluții adaptate nevoilor clienților noștri, fie că vorbim despre soft de gestiune hotelieră, soft restaurant, de sisteme POS sau de sisteme de gestiune stocuri.

aboutu

Cunoaște Echipa

Bit Soft înseamnă acum o echipă muncitoare cu 100 de angajați.

Bogdan StanciuBogdan Stanciu
Managing Director
Alexandru DumitrescuAlexandru Dumitrescu
Director Vânzări & Marketing
Raluca StoleruRaluca Stoleru
Senior Area Sales Manager
Lucian IlieLucian Ilie
Development Manager
“Misiunea noastră este să înțelegem nevoile fiecărui client și să venim mereu cu o soluție potrivită lui într-o manieră simplă, oferindu-i asistență atât timp cât este necesar. Credem cu tărie că această abordare va întări parteneriatul între noi și clienții din industria ospitalității, fie că vorbim de clienți locali sau de clienți din afara țării.”
Bogdan Stanciu
Fondator și Managing Director Bit Soft.

Clienții noștri sunt forța din spatele inovațiilor noastre

De când am început, în 1994, am implementat peste 1500 de proiecte

CitygrillKFCPizzaHUTPeppepperNorSergianaGloriajeanTrickShotStarbucksIntercontinentalJWMarriottNovotelRadissonbluRamadaStejarii
Breeze ne-a surprins din prima zi, toți ospătarii noștri l-au iubit. A fost nevoie de mai puțin de 30 de minute de acomodare pentru a deveni încrezători și pentru a începe să preluăm comenzi. În doar câteva luni, am constatat o creştere a vânzărilor de peste 10%, ceea ce a fost o altă mare surpriză.
Ramona PopescuRamona Popescu
Marketing Manager
Soluția Breeze POS a adus o coordonare superioară în cadrul echipelor restaurantelor noastre și creșterea loialităţii clienților noștri. Sistemul de Kitchen Display ne-a ajutat să reducem la zero rata de eroare.
Adrian Zahariea Adrian Zahariea
General Manager
Pentru echipa noastră, Breeze, alături de Kitchen Display System, s-au dovedit a fi de un real ajutor în eficientizarea muncii și creșterea competitivității. Suntem foarte mulțumiti și recomandăm Bit Soft și serviciile lor.
Călin Fărcaș Călin Fărcaș
General Manager
Vă trimit acest mail în semn de mulțumire pentru serviciile oferite, promptitudinea și profesionalismul de care ați dat dovadă ca echipă, de-a lungul colaborării cu Bit Soft. Ultimul update și ajutorul acordat a simplificat activitatea personalul în marcarea produselor.
Răzvan ȘerbanRăzvan Șerban
Director
Pentru noi, factorii decizionali în colaborarea cu Bit Soft, au reprezentat atât necesitatea unui singur furnizor pentru toate locațiile cât și siguranță și rapiditate în serviciile prestate de acesta. În 2013, a început parteneriatul între Kronwell și Bit Soft pentru softurile de hotel, iar Bit Soft ne-a câștigat încrederea soluționând toate cerințele noastre. Am continuat să creștem, atât pe parte de hotel cât și pe parte de restaurant, la momentul actual având în portofoliu locații precum restaurant Papazaur - Dino Park, cafeneaua Kasho Lounge, sau cantinele Bellman. Dar, în scurt timp am realizat că pentru o gestiune corectă a tuturor proprietăților, aveam nevoie de un singur furnizor pentru soluții software, un singur punct de contact. Bit Soft îndeplinea toate cerințele de bază și nu numai – termeni clari de colaborare, suport 24/7 cu soluționări rapide, soft-uri care se adaptează după fluxul de muncă din locații și care automatizează taskuri manuale și nu în ultimul rând, mobilitate. Vorbesc de mobilitate deoarece, în businessul de restaurant, a fost esențial să îmbunătățim experiența clientelei prin preluare de comenzi rapide și fără erori. Iar Bit Soft ne-a demonstrat de fiecare dată, cât de ușor se poate adapta la orice provocare!
Daniel PopescuDaniel Popescu
Administrator
Pot să spun cu încredere că softul de marcare Breeze, nu este doar un POS. Este precum un angajat loial, care mă ajută să am control în orice moment și de oriunde, asupra întregii activități din locație. Rezultatele s-au văzut încă din prima lună după implementare! Procesele operaționale au fost eficientizate, iar vânzările au înregistrat o creștere de 15%, creștere care a venit dintr-un control sporit al pierderilor inerente. Pentru un pub, este important timpul de reacție la comanda clientului precum și rapiditate în marcarea produselor concomitent cu păstrarea evidenței clare și în timp real a vânzărilor și stocurilor. Iar softul Bit Soft reușeste să îndeplinească și chiar să depășească toate aceste cerințe.
Vintage PubVintage Pub
București