+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Simphony

Simphony

O platformă complexă, scalabilă și capabilă să crească odată cu afacerea ta

Folosind tehnologie de ultimă oră, platforma Simphony de la Oracle Hospitality este găzduită in cloud iar accesul la informații și rapoarte este posibil in timp real și interactiv, chiar și de pe tableta sau mobil, pentru control sporit la nivel centralizat și acces la date care să sprijine eficientizarea operațională.

Beneficii:

  • Eficiență operațională, cu costuri reduse 
Oracle Hospitality Simphony este singurul sistem POS construit pe o arhitectură scalabilă, capabil să integreze informații de până la 25.000 de stații de lucru, adică poate crește odată cu afacerea ta și face față cu brio tuturor cerințelor.Te va ajuta să-ți dezvolți afacerea și să te adaptezi unor nevoi operaționale complexe, fără a reduce eficiența și operativitatea.
  • Operațiuni simplificate, clienți mai multumiți

Funcționalitățile de bază ale unui POS sunt mult simplificate, astfel că personalul dumneavoastră poate indeplini mult mai rapid aceste acțiuni pentru a se concentra pe interacțiunea cu clienții. Cu ajutorul dispozitivelor mobile cu care Simphony se integrează cu ușurintă, experiența oaspeților dumneavoastră este mult imbunătățită și completată de o notă personală, cu valoare adaugată.

 

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă