x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Acest web site apartine SC BIT SOFT SRL si oferă informatii generale despre companie, produsele si serviciile sale.
Accesul la acest website de internet (denumit în continuare ”website”), precum si utilizarea sa, sunt guvernate de legile in vigoare precum si de urmatoarele termeni si conditii.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea lui in orice mod sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu termenii si conditiile specificate si veti folosi informatiile furnizate in cadrul website-ului in limita acestor termeni si conditii si pe propria raspundere.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea websiteului.
Accesul pe acest website se face gratuit.
Scopul website-ului este de informare, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid, informatiile necesare.


Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturile de autor asupra acestui website apartin S.C. BIT SOFT SRL, denumita in continuare “Titular” si se afla sub protectia legilor române si internationale in materie.
Toate drepturile sunt rezervate.
Continutul acestui website (texte, scripturi, imagini, grafice, elemente de grafica web, baze de date si orice alte date) este proprietatea titularului.
Orice folosire a acestuia in scop comercial, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, descarcare de fisiere in orice retea, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a proprietarului.
Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea titularului, cum ar fi fotografii, clip art, sau nume, embleme, sigle, logo-uri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti.


Neangajarea raspunderii
Materialele si informatiile continute in acest website sunt furnizate in scop de informare generala.
Titularul nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al website-ului, nu garanteaza in nici un fel acuratetea, actualitatea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice), nu garanteaza disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti, nu garanteaza prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atasa acestui website fara cunostinta sau acordul lui, orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest website, sau utilitatea continutului acestui website, in intreg sau in parte.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website sunteti de acord sa nu faceti responsabil Titularul si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestuia, sau ale caror materiale apar in acesta, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute de acesta.
Titularul nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din continutul website-ului, inclusiv dar nu numai cele referitoare la texte, imagini, sau orice alte activitati legate de utilizarea lor, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Link-uri
Acest website poate contine link-uri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Titular.
Titularul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestor link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Titular a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare primita de catre administrator din partea proprietarului acelui site.
Este interzisa folosirea oricaror tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Titularul (incluzand sigla, emblema, logo, texte, forma sau design-ul paginilor, etc.) fara acordul expres in scris al Titularul.

Comunicarea online
Titularul nu ofera nicio garantie ca un mesaj trimis prin intermediul website-ului va fi receptionat asa cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin intermediul internetului si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.
Prin completarea formularelor de contact si de acces la resursele oferite de Titular, utilizatorii sunt de acord sa primeasca comunicari din partea Titularului: informare produse, noutati si mesaje de marketing si publicitate.
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona, accesand linkul de dezabonare inclus in comunicarile din partea Titularului.

Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. Titularul nu va folosi aceste informatii decat in scop de informare, de marketing si publicitate si comunicatii electronice si nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite mesaje de tip spam (nesolicitate).
Titularul isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment termenii, conditiile si politica de utilizare a website-ului, fara o notificare prealabila.
Daca aveti nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa ne contactati la telefon: +40 21 242 69 18 sau pe email catre office@bit-soft.ro