x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Noutăți

Filtrează noutățile
Toate
Kiosk
ECommerce
Delivery
Take away
Bitsoft online academy
GoTech
Misiune Europeana in Asia
BitSoftsustineospitalitatealocal

Bit Soft susține ospitalitatea românească!

03 June 2020
Bit Soft pune la dispoziție gratuit platforma pentru colectarea și păstrarea în siguranță a datelor rezervărilor și oferă clientelei acces la meniul digital al locației.

Află detalii
Kios

7 motive pentru a introduce un kiosk în restaurantul tău!

22 May 2020
Comenzile de mâncare plasate online, aplicațiile mobile de comandă și tabletele sunt doar o parte din instrumentele folosite de către restaurante pentru a asigura clienților o experiență pozitivă în comandarea produselor preferate.

Află detalii
98

Restaurantul tău, are de acum un nou ajutor!

12 May 2020
Cu dispozitive inteligente moderne și cu tot mai multe afaceri specializate în livrare de mâncare la domiciliu, clienții devin tot mai pretențioși. Adaptează-ți afacerea astăzi pentru a răspunde oricăror cerințe ale pieței.

Află detalii
Scene

Propria ta platformă pentru comenzi online!

23 April 2020
Soluția potrivită pentru businessurile de livrare de mâncare precum și restaurantele care oferă serviciul de livrare comenzi. Avantajul? Procesarea unui volum crescut de comenzi, având costuri operaționale reduse.

Află detalii
deliveryvisua

Servicii complete pentru livrarea la domiciliu!

22 April 2020
Breeze Delivery este o suită de softuri pentru preluarea, gestionarea, livrarea și încasarea comenzilor, care se integrează nativ cu Breeze POS și sistemul KDS din bucătărie.

Află detalii
BOA

BitSoft Online Academy

22 April 2020
BitSoft Online Academy - traininguri online gratuite pentru clienții Bit Soft și cu posibilitate de certificare acreditată Bit Soft!

Află detalii
BitSoftFacebook Missio

Digitalizare și eficiență la GoTech World

29 October 2019
Bit Soft a avut prima sa prezență în calitate de expozant la evenimentul GoTech World, cea mai amplă expo-conferință B2B din Europa Centrala și de Est!

Află detalii