x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Noutăți

Filtrează noutățile
Toate
Bitsoft online academy
Kiosk
ECommerce
Delivery
Take away
GoTech
Misiune Europeana in Asia
PH

Noua versiune platformă Pizza Hut Delivery!

21 April 2021
Pizza Hut, în parteneriat cu Bit Soft, lansează noile versiuni ale platformei Delivery și aplicației mobile, îmbunătățind astfel experiența digitală de plasare a comenzilor

Află detalii
BOA

BitSoft Online Academy

30 March 2021
BitSoft Online Academy - traininguri online gratuite în care sunt prezentate de la zero cele mai puternice softuri de gestiune hotelieră din lume!

Află detalii
BitSof

Bit Soft și Soluțiile Digitale pentru Sectorul Horeca

26 February 2021
Bit Soft și HORA Romania împărtășesc aceeași viziune, aceea de a crea un viitor sustenabil pentru industria ospitalității.

Află detalii
Dragobeteartico

Din ❤️ pentru HoReCa

24 February 2021
Acum 27 de ani am pornit la drum din pasiune pentru industria ospitalității. În misiunea noastră de a digitaliza HoReCa s-au alăturat 1100+ restaurante și 570+ hoteluri.

Află detalii
granturiinvestiti

Ghidul Bit Soft pentru accesarea granturilor de investiții

29 December 2020
Bit Soft, cel mai important furnizor de soluții software pentru industria ospitalității, a alcătuit un ghid cu cele mai importante 5 aspecte de care să ții cont atunci când accesezi granturile pentru investiții.

Află detalii
hotelblo

Primul abonament flexibil pentru soft hotel!

04 December 2020
Pe toată perioada contractului vei putea plăti în funcție de gradul de ocupare al hotelului începând de la 0,5 euro/cameră. Aceste abonamente sunt valabile pentru contractele încheiate până la data de 31.12.2020.

Află detalii
PoS Restaurant

Evoluție Soft Restaurant

20 August 2020
PoS-ul modern are o istorie bogată în spate. Dar softul de restaurant a înțeles nevoile pieței Horeca și a evoluat împreună cu aceasta, astăzi ajungâng să fie punctul care dă startul în fluxul de comandă din restaurant.

Află detalii