x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

BITSOFT la EquipHotel Paris 2022

Publicat pe 17 Noiembrie 2022

La începutul acestei luni a avut loc la Paris Salonul Internațional Equiphotel – unul dintre cele mai importante evenimente din industria ospitalității din Europa, care are loc o dată la doi ani.

Acest salon, unde participă peste 1200 de expozanți din peste 41 de țări, și care se întinde pe 4 pavilioane enorme, este locul principal de întâlnire al profesioniștilor din industria ospitalității, unde se stabilesc standardele de calitate ale produselor si serviciilor furnizorilor din acest domeniu și unde se setează trendurile pentru toți actorii acestei piețe.

Cele 4 pavilioane pe care se întinde Equiphotel sunt dedicate unuia din cele patru segmente esențiale ale acestui domeniu: Foodservice, Design, Welness si Technology&Services.

Expozanții din acest an s-au întrecut în a-și prezenta produsele și serviciile în cele mai interesante moduri iar atmosfera din salon a fost de-a dreptul incendiară.

Compania noastră a fost și ea prezentă în premieră la acest eveniment și ne mândrim cu standul pe care l-am avut, cu soluțiile și serviciile pe care le-am prezentat acolo și mai ales cu interesul pe care l-am trezit potențialilor clienți.

Suntem astfel încrezători că vom putea întâmpina cu succes nevoile actualilor și viitorilor clienți din Franța și le mulțumim pentru încrederea și pentru interesul acordat companiei noastre.

Mulțumim și colegilor BITSOFT care au făcut parte din echipa de poiect și care au depus toate eforturile pentru ca prezența noastră acolo să fie una de excepție, punând astfel bazele unei activități foarte prolifice pe piața din Franța.

Compania BITSOFT propune companiilor din domeniul HORECA, atât din Franța cât și din România, întreaga sa suită dezvoltată in-house, de soluții software pentru gestiunea operațiunilor unor astfel de locații, de la sistemul de marcare (Breeze POS), soluții pentru gestiunea preparării în bucătărie (KDS by Breeze), la soluții pentru realizarea livrărilor în regim propriu (Delivery by Breeze), stock management (Keep App), soluții de e-commerce, soluții de comandă de tip self-service (ServUs) etc.

Lider pe piața de soluții pentru HORECA în România, BITSOFT este acum în plină expansiune, pregătindu-și intrarea pe mai multe piețe din Europa de Vest.