x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

BITSOFT la Sirha Lyon 2023

Publicat pe 26 Ianuarie 2023

În perioada 19-23 ianuarie BITSOFT GROUP a participat în calitate de expozant la cel mai mare eveniment european din industria ospitalității, SIRHA LYON cu peste 4000 de expozanți din 27 de țări, peste 150.000 de vizitatori, exclusiv profesioniști din domeniul Horeca, pe o suprafață de 140.000 metri pătrați.

Ediția din acest an a fost una specială întrucât evenimentul, care are loc la fiecare doi ani în Lyon, în cadrul centrului expozițional Eurexpo, a sărbătorit 40 de ani de existență, fiind deci nu numai cel mai prestiogios din Europa, dar și cel mai longeviv.

În cadrul acestei expoziții au loc și cele mai importante concursuri din domeniul gastronomic, în frunte cu binecunoscutul concurs Bocuse d`or, în care sunt premiați cei mai buni Chefi din lume dar și concursuri de patiserie, barrista etc.

Compania noastră a participat la acest eveniment prezentându-se admirabil cu un stand foarte frumos și foarte original, în care i-au călcat pragul nenumărați actuali și viitori clienți.

Putem spune ca atât târgul în întregime cât și participarea noastră au fost încununate de succes și ținem să mulțumim organizatorilor pentru munca excepțională depusă în acest sens.

De asemenea mulțumim și felicităm echipa BITSOFT care a luat parte la eveniment și care a prezentat cu mult talent și dedicare produsele și serviciile companiei la acest eveniment.