x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

BITSOFT la TopHotel Conference & Awards 2023

Publicat pe 30 Mai 2023

BitSoft a participat și în acest an la “TopHotel Conference & Awards”, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii din Romania. Conferinta este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute din Romania, cu o activitate de peste 16 ani.

Evenimentul ce a avut loc pe 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din Bucuresti a fost o ediție memorabilă cu multe momente de inspirație și schimburi valoroase.

În cele peste 15 paneluri au participat lideri cu viziune, practicieni cu experienta dovedita si investitori locali si internationali, care au oferit raspunsuri la intrebari importante si au premiat proiectele castigatoare.

Bitsoft, în calitate de partener strategic, a avut un stand de prezentare, unde i-au călcat pragul o mare parte dintre participanții la conferință, atât clienți cât și potențiali viitori clienți, iar în cadrul Galei de premiere Bogdan Stanciu, fondatorul BitSoft, a decernat premiul pentru cel mai frumos conac/castel superbului proiect “Conacul lui Maldar”,

Ca în fiecare an, a fost o bucurie să ne revedem clienții și partnerii în cadrul acestui eveniment minunat și abia așteptăm și ediția de anul viitor.