x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

BITSOFT Team Building 2023

Publicat pe 11 Iulie 2023

Teamwork makes the dream work!

 

BitSoft a organizat în perioada 23-25 iunie o sesiune de team building într-un decor minunat: Phoenicia Blue View, stațiunea Olimp. Activitățile au fost animate și susținute de prezența unor traineri profesioniști de la Team Stories.

În cadrul acestui team building, participanții au fost încurajați să ia parte la show-uri improvizate cu scopul de a susține spontaneitatea și creativitatea lor, dar și de a crea împreună povești memorabile în echipă.

Printre obiectivele teambuilding-ului s-au enumerat: crearea unui spațiu sigur în care să ne cunoaștem colegii la un nivel mai profund prin discuții cu sens, bucuria realizării unui produs artistic împreună, încurajarea poveștilor personale pentru a găsi puncte comune și a stimula comunicarea, dar și integrarea membrilor noi și crearea unei identități de echipă.

Împărtășirea acțiunilor și gândurilor noastre în acest mod, a facilitat dezvoltarea echipei folosind tehnici teatrale și de improvizație spre obiectivul nostru comun de a ne conecta unii cu alții, a conștientiza importanța lucrului în echipă, dar și de a ne depăși propriile limite.  

Mulțumim Team Stories pentru profesionalism și momentele unice create în echipă!