x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Din ❤️ pentru HoReCa

Publicat pe 24 Februarie 2021

Acum 27 de ani am pornit la drum din pasiune pentru industria ospitalității. În misiunea noastră de a digitaliza HoReCa s-au alăturat 1100+ restaurante și 570+ hoteluri.

Desigur, fiecare afacere HoReCa are nevoi specifice. De aceea, am creat un ecosistem complet de soluții pentru restaurante a la carte, cafenele sau fast-food-uri.

Totul începe cu Breeze, POS-ul care îmbunătățește eficiența proceselor interne și experiența clienților, de la momentul în care aceștia se așează la masă până la momentul plecări.

Breeze se integrează cu cele mai folosite programe de contabilitate, dar și cu toate cele patru platforme virtuale de comandă de pe piață locală: Food Panda, Glovo, Tazz by eMag și Takeaway. Integrarea continuă cu KDS, care va reduce timpi din bucătărie, Keep App, care te va ține mereu informat în legătură cu stocurile pe care le ai disponibile, și trioul Aplicație mobilăWebsite de comandă și Delivery, care te vor ajută să îți satisfaci clienții chiar și de la distanță.

Nu am uitat nici de hoteluri și pensiuni. Pentru ele avem protel Air. Acesta este scalabil, poate fi personalizat în funcție de nevoile afacerii tale și oferă instrumentele necesare astfel încât toate procesele să fie cât mai ușor de gestionat și să fie asigurată o comunicare bidirecțională între hotel și clientelă.

Soft-ul vine cu un sistem de rezervări intuitiv și orientat către client, check-in și check-out, funcții de facturare, program de curățenie și zeci de rapoarte care să te ajute în luarea de decizii strategice.

Cu ajutorul aplicației mobile protel Voyager te poți adresa clienților care preferă să își facă singuri check in-ul, să platească și să facă personalizări ale sejurului direct de pe telefonul mobil. Prin intermediul Voyager poți interacționa cu oaspeții atât în timpul șederii cât și după.

Tot pentru clienții care doresc o experiența 100% online, protel Air oferă un motor de rezervare care poate fi accesat fie din website-ul hotelului sau de pe rețelele de socializare. Completarea rezervării este simplă si rapidă, iar rezervările online și actualizările de disponibilitate se fac instantaneu.

Soluțiile nostre sunt 100% în cloud, astfel vei putea să le accesezi de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet fără a avea nevoie de servere proprii costisitoare. Totodată suntem alături constant de clienții noștri 24/7 prin intermediul echipei de suport dedicate, în acest fel orice situație poate fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.