x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Implementarea primului proiect OPERA CLOUD PMS în Romania

Publicat pe 29 Martie 2023

Implementarea primului proiect OPERA CLOUD PMS în Romania

Anuntam cu bucurie, împreună cu partenerul nostru strategic ORACLE Hospitality, implementarea primului proiect OPERA CLOUD PMS în Romania, în cadrul proprietății VIENNA HOUSE EASY AIRPORT BUCHAREST BY WINDHAM.

Ne mândrim cu acest proiect, pentru că deși a fost vorba despre un pilot, a fost implementat cu deplin succes și în timp record, ceea ce a necesitat un efort susținut din partea echipei noastre de proiect, dar desigur că nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără suportul partnerilor de la ORACLE și mai ales fără implicarea și dorința de a reuși a echipei de proiect desemnată în cadrul proprietății.

Ce este OPERA CLOUD?

Opera Cloud este un sistem de management hotelier de ultimă generatie, FULL CLOUD, care oferă toate instrumentele, serviciile și opțiunile de conectivitate necesare pentru gestionarea eficienta si creșterea unui business hotelier. Acesta simplifică procesele IT și centralizează datele, făcând informația accesibilă tuturor, oriunde. Cu o arhitectură deschisă, servicii integrate built-in și API-uri deschise pentru a accelera inovația, soluția Opera Cloud vine în întâmpinarea nevoilor hotelului și redefinește experiența oaspeților.

Un proiect de succes

Echipele de proiect BITSOFT au o experienta foarte mare în implementarea produselor Oracle Hospitality, BITSOFT fiind partener și unic distribuitor al acestora în România încă din anul 2014, cu un istoric de peste 250 de hoteluri la care s-au implementat până acum soluțiile Oracle. Totuși, acest proiect a fost unic și extrem de ambițios, fiind vorba despre un proiect pilot, cu o soluție de nouă generație, recent lansată pe piață la nivel internațional, nu numai în România. S-a lucrat intensiv, cu o echipa formata din 6 oameni, care au muncit in ritm susținut pentru a respecta termenele stabilite, atât de importante pentru proprietate.

Bitsoft a acceptat provocarea acestei implementări și a aliniat cel mai versatil PMS Cloud la cerințele legale din Romania într-un timp record. Proiectul pilot pentru Opera Cloud Pms și OSEM (modul management evenimente) la Vienna House Bucharest Airport a fost preluat de catre BITSOFT cu doar două saptamani înainte de deschidere, și a fost gestionat în mod centralizat cu standarde Whyndham. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea și dedicarea totală a celor mai experimentați consultanți și dezvoltatori ai noștri.