x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite

Restaurantul tău, are de acum un nou ajutor!

Publicat pe 12 Mai 2020

Cu dispozitive inteligente moderne și cu tot mai multe afaceri specializate în livrare de mâncare la domiciliu, clienții devin tot mai pretențioși. Adaptează-ți afacerea astăzi pentru a răspunde oricăror cerințe ale pieței.

Din momentul implementării măsurilor de protecție împotriva Covid-19, întreg mediul de afaceri a suferit schimbări și a fost nevoit să se adapteze. Cele mai multe restaurante au fost puse în situația de a-și sista temporar activitatea, sau, au luat decizia de a nu renunța și de a-și continua activitatea prin mutarea serviciilor în online, concentrându-se pe comenzi cu livrare la domiciliu.

Peste 70% din comenzile online provin de pe telefonul mobil.

Mutarea afacerii în mediul online, poate să fie o reală provocare atât pentru managerul locației, cât și pentru personal. Implementarea unei soluții proprii de comenzi la domiciliu, integrată cu sistemul de marcare, cu sistemul de afișaj din bucătărie și cu nevoia de a păstra preparatele livrate la client calde, poate să ridice mai multe semne de întrebare.

Soluția noastră îți oferă mult mai mult! Te poți convinge la un demo.

De ce spunem asta? În loc să iți răspundem, te rugăm să te gândești cum ar fi ca restaurantul, cafeneaua, locația ta de fast food, să aibă propriul website pentru delivery și take away? Cu o platformă interactivă, care să permită cliențiilor să acceseze imediat meniul complet al locației, diferite oferte și promoții sau ultimele noutăți ale brandului lor preferat? Și cum ar fi să reușești să le oferi un flux de comandă rapid, care să se concretizeze în plasarea comenzilor și chiar cu o recomandare mai departe către prieteni și familie?

În momentul în care localurile vor îndeplini toate criteriile pentru a se redeschide, inclusiv restaurantul tău, vei observa că nu ți-ai pierdut clientela fidelă care îți călca pragul restaurantului, întrucât tu le-ai fost aproape prin platforma online. În plus, prezența în online oferă o expunere largă și îți poate deschide noi orizonturi pentru atragerea clientelei care încă nu te cunoaște!

Mediul online este viitorul pentru afacerea ta, iar soluțiile Bit Soft au fost gândite și dezvoltate ca un pachet complet integrat până la ultimul detaliu, astfel încât să eficientizeze tot fluxul de comandă, atât cel de delivery și take away, cât și cel de dine-in (pentru momentul redeschiderii locațiilor în condiții de siguranță).

Soluția de Delivery, permite preluarea, gestionarea, livrarea și încasarea tuturor comenzilor indiferent de unde provin acestea (puncte de vânzare, call-center, online).

Solutia eCommerce, este calea spre propria platformă de comenzi online, urmând un flux natural de comandă și personalizată conform brandului locației.

Aplicația mobilă - Egenda - permite plasarea comenzilor de mâncare atât în afara locației cât și în locație și crește gradul de fidelizare a clientelei, iar Kiosk-ul (soluția potrivită pentru momentul redeschiderii restaurantelor), oferă posibilitatea businessului de a prelua cât mai multe comenzi și de a reorganiza echipa operațională pentru a putea gestiona corect toate cererile.

Fii înaintea competiției!